3D View – The front of Margaret Chadd House

Here you can see the driveway up to the turning circle at the entrance to the building together with the car park layout. To the right of the main entrance is the Day Care centre, with its own entrance, where patients will also be able to access the physiotherapy and occupational therapy teams.

The external central courtyard, which can be accessed from any one of the three lounges that overlook it – the day care lounge, the central lounge and the inpatient lounge. The courtyard opens on to the grounds to take in more outside space. With a network of pathways taking in the labyrinth, shepherds hut (not shown) and pond (not shown) around the grounds, patients and visitors will enjoy peace and tranquillity on this part of the East Norfolk coast.

 

to close this tab and return to The Plans